Vandbehandling

Vandbehandling

Grid
List

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Calcium Cloride Dehydreret...

Dehydreret flager 77% Calcium klorid, fødevare godkendt CaCl2. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l Fåes i to størrelser 100g og 250g
Fra Pris 16,00 kr.
View Detail

Citronsyre 100g

Benyttes til at sænke eller justere pH i mæsken/spargevand. Let at dosere. Dosering: Tilsætning af 1 gram pr. liter urt, vil øge TA med ca. 1.17 gr./L og vil sænke pH værdien med 0.08 pH. (TA = Total Acidity bruges særligt i vinbrygning, hvor det bruges som udtryk for den generelle surhed i mosten)
Pris 18,00 kr.
View Detail

Kalium Klorid 100g

Kalium Klorid, bruges til blødgøring af brygvandet. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l
Pris 37,00 kr.
View Detail

Magnesium sulfat (Epsom salt)

Epsom-salt til vandbehandling. Sænker let mæskens pH. Tilsætning af 1 g til 10 liter øger saltniveauet med 39 ppm sulfat og 10 ppm magnesium og øger hårdheden med 41 ppm Fåes i to størrelser 100g og 250g
Fra Pris 15,00 kr.
View Detail

Mælkesyre 80% 0,5 Liter

Mælkesyre 80% opløsning. Bruges til at forsure mæske eller ph justere sparge vand. Dosering: 12,5ml (15g) til 10 liter. Øger surhedsgraden med 1g/l
Pris 30,00 kr.
View Detail

Sodium Metabisulfit (SMB -...

Sodium Metabisulfit bruges som et desinfektionsmiddel, antioxidant og konserveringsmiddel. Bruges blandt andet for at modvirke oxidering i øl. Dosering: 0,3g til 20 liter eller 1,5g til 100 liter Fåes i to størrelser 100g og 250g
Fra Pris 15,00 kr.
View Detail