Vandbehandling

Vandbehandling

Grid
List

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Calcium Klorid 33% 100 ml

Denne opløsning af naturligt og rent calcium klorid E509 (egnet til fødevarer) indeholder 33% calcium klorid. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l
Pris 25,00 kr.
View Detail

Citronsyre 100g

Benyttes til at sænke eller justere pH i mæsken/spargevand. Let at dosere. Dosering: Tilsætning af 1 gram pr. liter urt, vil øge TA med ca. 1.17 gr./L og vil sænke pH værdien med 0.08 pH. (TA = Total Acidity bruges særligt i vinbrygning, hvor det bruges som udtryk for den generelle surhed i mosten)
Pris 15,00 kr.
View Detail

Kalium Klorid 100g

Kalium Klorid, bruges til blødgøring af brygvandet. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l
Pris 35,00 kr.
View Detail

Magnesium sulfat 100g

Epsom-salt til vandbehandling. Sænker let mæskens pH. Tilsætning af 1 g til 10 liter øger saltniveauet med 39 ppm sulfat og 10 ppm magnesium og øger hårdheden med 41 ppm
Pris 20,00 kr.
View Detail

Mælkesyre 80% 100ml

Mælkesyre 80% opløsning. Bruges til at forsure mæske eller ph justere sparge vand. Dosering: 12,5ml (15g) til 10 liter. Øger surhedsgraden med 1g/l
Pris 30,00 kr.
View Detail