Diverse

Kemi, Klaring, Valser etc

Diverse

Grid
List

Der er 25 varer.

Viser 1-24 af 25 element(er)

Aktive filtre

Calcium Klorid 33% 100 ml

Denne opløsning af naturligt og rent calcium klorid E509 (egnet til fødevarer) indeholder 33% calcium klorid. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l
Pris 28,00 kr.
View Detail

Citronsyre 100g

Benyttes til at sænke eller justere pH i mæsken/spargevand. Let at dosere. Dosering: Tilsætning af 1 gram pr. liter urt, vil øge TA med ca. 1.17 gr./L og vil sænke pH værdien med 0.08 pH. (TA = Total Acidity bruges særligt i vinbrygning, hvor det bruges som udtryk for den generelle surhed i mosten)
Pris 18,00 kr.
View Detail

Frugt ekstrakt fra Brew Ferm

ChocolateTilføjer straks en lækker chokoladesmag og aroma til din øl.CherryAt lave kirsebær øl har aldrig været nemmere! Tilføjes ligefør flaskningen. RaspberryAt lave hindbær øl har aldrig været nemmere! Tilføjes ligefør flaskningen.
Pris 69,00 kr.
View Detail

Haandbryggerens Basisk...

Stærkt Alkalisk Rengøringsmiddel Anbefalet Dosering:Koncentration: 0,5-2,0%Vandtemperatur: Koldt-90 gr.Kontakt tid: 10-60 min. Anvendes til fjernelse af: snavs, fedt og proteiner. Indeholder: Natriumhydroxid Efter endt rengøring efterskylles alle flader rent med vand. SENDES IKKE - sælges kun ved afhentning/levering
Pris 40,00 kr.
View Detail

Haandbryggerens...

Surt desinficeringsmiddel Anbefalet Dosering:Koncentration: 0,2-1,0%Vandtemp.: 5-40 gr.Kontakt tid: 5-60 min. Indeholder bl.a. Hydrogenpeoxid, eddikesyre, pereddikesyre.Må ikke opbevares sammen med fødevarer. Bør opbevares køligt, beskyttet mod varme og direkte sollys. Beholderen harudluftningslåg, derfor må flasken ikke lægges ned. SENDES IKKE - sælges...
Pris 45,00 kr.
View Detail

Haandbryggerens...

Sprit 70% - Desinfektionsmiddel Anvendes til desinfiktion.Er effektivt mod bakterier, svampe samt forskellige typer virus, som kan skade levnedsmidler samt som kan forsage krydskontaminering.Anvendes bl.a. hvor vand er uønsket.Indeholder: ethanol, denatureret med IPA, kræver ikke afskylning. SENDES IKKE - sælges kun ved afhentning/levering
Pris 65,00 kr.
View Detail

Haandbryggerens Sur...

Stærkt Surt Rengøringsmiddel Anbefalet Dosering:Koncentration: 0,5-1,5%Vandtemperatur: Koldt-70 gr.Kontakt tid: 5-45 min. Anvendes til fjernelse af: mælke- og ølstensbelægning samt andre mineralske belægninger. Indeholder: Saltpetersyre, FosforsyreEfter endt rengøring efterskylles alle flader rent med vand. SENDES IKKE - sælges kun ved afhentning/levering
Pris 40,00 kr.
View Detail

Kalium Klorid 100g

Kalium Klorid, bruges til blødgøring af brygvandet. Klorider giver en blød, fuld og mere sødet smag på øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen.      Den maksimale mængde calcium og klorider, der kan tilsættes til ølet, er 200 mg / l
Pris 37,00 kr.
View Detail

Magnesium sulfat 100g

Epsom-salt til vandbehandling. Sænker let mæskens pH. Tilsætning af 1 g til 10 liter øger saltniveauet med 39 ppm sulfat og 10 ppm magnesium og øger hårdheden med 41 ppm
Pris 22,00 kr.
View Detail

Mælkesyre 80% 100ml

Mælkesyre 80% opløsning. Bruges til at forsure mæske eller ph justere sparge vand. Dosering: 12,5ml (15g) til 10 liter. Øger surhedsgraden med 1g/l
Pris 32,00 kr.
View Detail

Protafloc Granulat

Koncentreret klaringsmiddel udtrukket af særlige tangplanter. Tilsæt 3 gram per 100 liter sidste 15-20 minutter af urtkogningen.
Fra Pris 54,00 kr.
View Detail

Smags booster fra Mangrove...

Naturlig smags booster til ølbrygning. Giv din øl smag af følgende ved at tilføje dette produkt direkte til det færdige øl. Cherry: Giv din øl smag af frisk og sød kirsebær Manuka: Giv din øl smag af honning Aprikot: Giv din øl smag af aprikos Passionfruit: Giv din øl smag af passionsfrugt Coffee: Giv din øl smag af kaffe, giver stærk aroma af kaffe men...
Pris 40,00 kr.
View Detail

Whitelabs Clarity Ferm 10 ml

Til stabilisering af øl og reduktion af gluten. 10 ml er nok til et bryg på op til 26 liter. 'Clarity Ferm' øger produktstabiliteten af øl ved at reducere kilden til køletåge (eg. 'chillhaze') og reducerer gluten i øl produceret af byg og hvede. Ud over at eliminere køletågen reducerer 'Clarity-Ferm' glutenindholdet i øl brygget med byg og hvede....
Pris 25,00 kr.
View Detail