Filtrer efter

Vådgær Lagervare

Vådgær Fra Whitelabs

Vådgær Lagervare

Grid
List

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Aktive filtre

Funktown Pale Ale

The Yeast Bay - Funktown Pale Ale er en blanding af vores Vermont Ale-stamme og en unik vild stamme af Saccharomyces, der er velegnet til primær fermentering. Kombinationen af citrus / fersken estere fra Vermont Ale-stamme og meget lette funk og ananas / mango estere fra de vilde Saccharomyces producerer en unik smag og aroma profil, der er frugtig....
Pris 80,00 kr.
View Detail

Hazy Daze

The Yeast Bay - Hazy Daze indeholder en blanding af tre Saccharomyces cerevisiae stammer, som alle tilbyder unikke bidrag til produktionen af ​​skarp og humlet øl. Forvent denne blanding at give mængder af fersken, abrikos, nektarin og grapefrugts citrus estere, giver lavere flokkulering og en god dæmpning for at give en tør og skarp karakter....
Pris 80,00 kr.
View Detail

Vermont Ale

The Yeast Bay - Vermont Ale er isoleret fra en amerikansk DIPA, denne enkelt stamme af Saccharomyces cerevisiae producerer en afbalanceret frugtagtig esterprofil af ferskner og let citrus der supplerer enhver aggressivt humlet øl. Forgæringsgrad: 78-82% Bundfældning: Medium til lav Alkohol Tolerance: Medium til høj Gæringstemperatur: 18-22C
Pris 80,00 kr.
View Detail

WLP001 - California Ale Yeast

Whitelabs mest solgte gær er kendt for sine rene smag, balance og evne til at blive brugt i næsten enhver stil af ale. Den er ekstremt alsidig og fremhæver humle smagen. Forgæringsgrad: 73-80%Bundfældning: MediumAlkohol Tolerance: 10-15%Gæringstemperatur: 20-23C
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP007 - Dry English Ale Yeast

Ren, stærk flokkulerende og hurtigt gærende gær. Denne gær svarer til WLP002 i smagsprofil, men har 10% højere forgæringsgrad. Dette eliminerer den resterende sødme, og gør gæren velegnet til høj alkohol ales. Forgæringsgrad: 70-80%Bundfældning: Medium til højAlkohol Tolerance: 8-12%Gæringstemperatur: 18-21C
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP029 - German Ale/ Kölsch...

Fra en lille brygpub i Köln, Tyskland, fungerer denne gær godt i Kölsch og Altbier stilart. God til lette stilarter som blonds og honeys. Fremhæver humle smagen. Ligner WLP001. Minimal svovl produktion under gæring forsvinder med alderen og efterlader en super ren, lagerlignende ale. Forgæringsgrad: 72-78%Bundfældning: MediumAlkohol Tolerance:...
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP066 London Fog Ale

Denne stamme er et godt valg til New England IPA'er. Den producerer en mellem ester profil, der ligner WLP008 East Coast Ale Gær, og efterlader sødme, hvilket hjælper med at fremhæve både malt og humle smag og aromaer. Forgæringsgrad: 65-70%Bundfældning:...
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP095 - Burlington Ale Yeast

Denne gær er god i nordøstlige stil IPA'er, fordi den giver en lille personlighed og krop i øllen. Estere er højere end WLP001, og denne stamme har været kendt for at resultere i mere diacetyl. Forøg temperaturen ved fermenteringens slutning kan anbefales. Forgæringsgrad: 73-78%Bundfældning:...
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP380 - Hefeweizen IV Ale...

Høj fenolisk, nelliker aroma og smag, med minimal banan. Producerer også forfriskende citrus og abrikos noter til en skarp, drikbar øl. Mindre flokkulerende end WLP300, og svovlproduktionen er højere. Forgæringsgrad: 73-80%Bundfældning: LavAlkohol Tolerance: 5-10%Gæringstemperatur: 19-21C
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP500 - Monastery Ale Yeast

Fra et belgisk kloster, hvor munkene brygger øl, producerer denne gærde karakteristiske frugter og blommeegenskaber. En fremragende gær til øl med højere gravity, belgiske øl, dubbels og tripel. Lavere temperaturer (18-19C) vil resultere i mindre frugtagtig og mere jordet øl. Forgæringsgrad: 75-80%Bundfældning: Medium til lavAlkohol...
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP566 - Belgian Saison II...

Saison-stamme med mere frugtagtig esterproduktion end WLP565. Moderat phenolisk, med nelliker karakter i det færdig ølsmag. Fermentere hurtigere end WLP565. Forgæringsgrad: 78-85%Bundfældning: MediumAlkohol Tolerance: 5-10%Gæringstemperatur: 20-25,5C
Pris 62,00 kr.

WLP655 - Belgian Sour Mix 1

En unik blanding perfekt til belgisk-stilarter, det Inkluderer Brettanomyces og Saccharomyces gær og bakteriestammerne Lactobacillus og Pediococcus. Forgæringsgrad: 70-80%Bundfældning: Medium til lavAlkohol Tolerance: 8-12%Gæringstemperatur: 26,5-29,5C...
Pris 62,00 kr.
View Detail

WLP833 - German Bock Lager...

Fra Alperne i det sydlige Bayern stammer denne gær fra. Den er velafbalanceret mellem malt og humlekarakter. Den fremragende maltprofil gør den velegnet til bocks, dopplebocks og Oktoberfest-stil øl. En meget alsidig lagergær, den er så velafbalanceret, at den har fået en enorm popularitet til brug i klassiske amerikanske pilsners, og...
Pris 62,00 kr.
View Detail